Positiv psykologi-vejleder
Forside
Irene Lieck Schapiro
Foredragsvirksomhed
Kalender
Kalender

Som noget nyt er jeg i januar 2014 blevet godkendt som instruktør i "Angst og depression".

Jeg er tilknyttet Gladsaxe Kommunes Forebyggelsescenter og starter det første hold 23. april 2014 og 7 uger frem.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mandag den 4. november 2013 kl. 17.00-18.00 på Dyssegård Bibliotek

Det moderne menneske 2

Dagens program omhandler det sunde liv - også psykisk. Hvordan ændrer du livsstil, så du får et sundere liv, og hvordan kan du have en sund livsstil - og samtidig leve livet?
Efter et kort oplæg og nogle anvisninger er der mulighed for, at deltagerne taler sammen om dagens emne samt deler erfaringer og gode råd.

Mandag den 7. oktober 2013 kl. 17.00-18.00 på Vangede Bibliotek

Livsduelighed og lykkebegrebet

Med udgangspunkt i Henrik Pontoppidans store værk "Lykke-Per" drøftes lykkebegrebet i relation til romanfigurerne Per og Jakobe. Jeg står for oplæg om emnet og lægger derefter op til fælles samtale blandt deltagerne.

Mandag den 16. september 2013 kl. 17.00-18.00 på Dyssegård Bibliotek

Det moderne menneske

Dagens program kommer ind på lette søvnproblemer, mindfulness og meditation. Jeg giver et kort oplæg og en række anvisninger med udgangspunkt i positiv psykologi, og herefter er der mulighed for, at deltagerne taler sammen om dagens emne samt deler erfaringer og gode råd.


Forside
Irene Lieck Schapiro
Foredragsvirksomhed
Kalender